Greu de înţeles ce este în mintea orădenilor care nu încap de nişte copaci de pe marginea drumului, care nu încurcă pe nimeni, ba chiar din contră, fac aerul pe care cu toţii îl respirăm ceva mai bun.

Duminica trecută, pe porţiunea din strada Tudor Vladimirescu, cuprinsă între Bulevardul Decebal şi strada Oneştilor, vreo 10 copaci au fost rupţi sau efectiv smulşi din rădăcini.

Culmea e că, potrivit unor orădeni care au trecut prin zonă, duminica dimineaţa toţi copacii erau la locul lor, însă la amiază erau deja distruşi, semn că actul de vandalism s-a petrecut pe timpul zilei. Asta în condiţiile în care nimeni n-a sesizat Poliţia Locală privind distrugerea, fiind imposibil ca niciun orădean să nu fi trecut prin zonă şi să fi văzut ce se întâmplă.

Cert este că acum toţi copacii, plantaţi în urmă cu doi ani, au trebuit înlocuiţi. Primăria a şi replantat pe respectiva porţiune arbori, ba chiar acum au pus şi mai mulţi, 70 la număr.

Orădenii trebuie să ştie că Poliţia Locală poate fi sesizată privind orice acte de vandalism non-stop la unul din numerele de telefon: 0259-969, 0733.055.420 sau 0800.800.518.