Dezvoltatorul imobiliar Vannisis a obţinut la începutul acestei luni CF-urile individuale pentru primul bloc din lotul 1 şi este în curs de obţinere a CF-urilor pentru al doilea bloc.

Ansamblul rezidenţial Milano 5 începe să prindă tot mai mult contur, odată cu finalizarea primelor două blocuri şi derularea construcţiei pentru lotul 2. Parcarea exterioară a fost amenajată, la fel și trotuarul, iluminatul şi peisagistica aferente acestei etape de dezvoltare.

"Suntem foarte entuziasmaţi de ritmul în care evoluează lucrările şi de interesul tot mai mare pentru proiectul nostru. Pentru noi este foarte important ca oamenii să poată vedea şantierul şi calitatea lucrărilor, de aceea în următoarea săptămână vom inaugura biroul de vânzări localizat în corpul A şi vom avea o echipă de vânzări prezentă permanent la locaţie. De asemenea, pentru că avem un interes crescut şi din partea investitorilor care nu sunt din Oradea, îi invităm să viziteze noul nostru site www.vannisis.ro pentru a se familiariza cu proiectul şi a lua ulterior legătura cu noi pentru mai multe detalii", a declarat Rita Protopopescu, General Manager Vannisis.

Milano 5 este în acest moment cel mai mare cartier rezidenţial din Oradea, cu un plan de dezvoltare clar stabilit pentru următorii ani. În acest moment se lucrează activ la lotul 2, care este într-o fază avansată de construcţie, iar lotul 3 este în curs de autorizare. Corpurile finalizate dispun de apartamente de 2 şi 3 camere semifinisate, dotate cu centrale termice BOSCH şi sistem de încălzire în pardoseală marca Rehau. Pentru a consulta lista completă a detaliilor tehnice puteţi vizita secţiunea Despre proiect din noul site al dezvoltatorului.

"Milano 5 este pentru noi un proiect de referinţă, care dorim să se evidenţieze în primul rând prin calitate şi confortul locatarilor. Încă din faza de proiectare ne-am dorit ca acest proiect să aducă un plus de valoare în viaţa locatarilor, să ofere multe zone verzi de relaxare şi promenadă, să fie un loc în care familiile cu copii să se simtă în siguranţă şi să dispună de toate cele necesare unui stil de viaţă cu funcţiuni premium, la preţuri corecte şi accesibile. Ne bucurăm că proiectul nostru a rezonat cu autorităţile locale, pentru că este un concept ambiţios, neîntâlnit în multe oraşe din România", spune Vannis Marchi, dezvoltatorul proiectului.

Deoarece este un proiect imobiliar ambiţios, cu bătaie lungă ce se întinde pe câţiva ani, Vannisis a dezvoltat în ultimul an o echipă internă puternică şi experimentată, de la arhitecţi la constructori, marketing şi vânzări, astfel încât clienţii să poată primi un produs de top şi servicii pe măsură.

Din data de 20 septembrie toţi cei interesaţi de achiziţia unui apartament pot vizita biroul de vânzări de pe strada Aristide Demetriade nr. 17, corp A, iar pentru mai multe detalii, referitoare la proiect şi disponibilitatea apartamentelor, pot vizita site-ul www.vannisis.ro.

Milano 5 este un cartier rezidenţial dezvoltat de Vannisis SRL, companie deţinută de omul de afaceri italian Vannis Marchi. Este cel mai mare ansamblu rezidenţial din Oradea, ce va însuma la finalizare peste 2.000 de apartamente, 60.000 mp spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi spaţii comerciale cu funcţiuni dedicate locatarilor.

(advertorial)