Cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, Milano 5, dezvoltat de Vannisis, își continuă extinderea cu încă 2 corpuri care se află în faza de fundație. De asemenea, urmează să doteze cele două blocuri finalizate cu panouri fotovoltaice care vor deservi toate zonele comune aferente și să instaleze stații de încărcare pentru mașini electrice în parcările ansamblului. 

Încă din primele faza de proiectare, ne-am dorit foarte mult să dezvoltăm un ansamblu rezidențial modern, care să crească în timp într-un cartier dinamic, unde familiile să beneficieze de tot confortul și spațiul de care au nevoie, la o distanță foarte accesibilă de centru. Suntem în permanență atenți la trendurile și tehnologiile noi care apar în industrie, și le selectăm cu atenție, astfel încât să aducă o valoare reală în viața locatarilor. Am decis că montarea de panouri fotovoltaice pe corpurile A și B care să deservească spațiile comune, cum ar fi iluminatul exterior, casa scării, este o soluție verde care va reduce costurile lunare ale locatarilor. 

O dată cu instalarea panourilor pe blocuri, se vor realiza și stații de încărcare pentru mașini electrice, deoarece este o solicitare tot mai des întâlnită din partea cumpărătorilor în orașele mari și dorim să preîntâmpinăm acest trend. 

MILANO 5 la finalizare numără peste 60.000 mp spații verzi, ne preocupă în mod activ calitatea vieții locatarilor noștri și a spațiilor pe care le creăm, de aceea suntem mereu deschiși la soluții inovatoare care sunt prietenoase pentru mediu”, a declarat Rita Protopopescu (foto), General Manager Vannisis.

MILANO 5 este în dezvoltare continuă, numărând în acest moment două corpuri finalizate, două aflate într-o fază avansată de construcție, unul fiind la roșu și celălalt la faza de structură. Recent s-au început lucrările de fundație la încă două corpuri. 

Noutatea care vine odată cu cele două corpuri începute recent este că acestea dispun de spații comerciale la parter, fiind primele cu acest tip de funcțiuni din ansamblu.

Pe măsură ce se mută tot mai mulți locatari în ansamblul nostru, ne preocupăm și de aducerea funcțiunilor comerciale, astfel încât să dezvoltăm un centru de cartier integrat, în care locatarii să beneficieze de toate cele necesare, a mai declarat Rita Protopopescu.

Milano 5 este un cartier rezidențial dezvoltat de Vannisis SRL, companie deținută de omul de afaceri italian Vannis Marchi. Este cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, ce va insuma la finalizare peste 2000 apartamente, 60.000 mp spații verzi, locuri de joacă pentru copii și spații comerciale cu funcțiuni dedicate locatarilor.

Toți cei interesați de achiziția unui apartament pot vizita biroul de vânzări de pe strada Aristide Demetriade nr. 17, corp A, iar pentru mai multe detalii referitoare la proiect și disponibilitatea apartamentelor, pot vizita site-ul www.vannisis.ro.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!