Călin Pop va lansa vineri prima melodie de pe albumul "Cutia cu secrete", sub egida Universal Music, la care va colabora cu mai mulţi artişti, între care şi fiul său, Marius Pop, chitaristul lui Smiley.

"Văpaia" este un single care vorbeşte despre digitalizare, care a adus cu ea modernizarea stilului de viaţă, dar a pus în umbră sufletul. "Lumea noastră, în ciuda progresului tehnologic, se răceşte tot mai mult. Tocmai această văpaie ne lipseşte nouă în aceste momente", a declarat BIHOREANULUI vocalistul şi chitaristul trupei orădene Celelalte Cuvinte.

Albumul "Cutia cu secrete" se află încă în procesul de creaţie. "Voi lansa câte o melodie nouă în fiecare lună sau la două luni distanţă. Estimez că albumul va avea o durată de circa o oră, dar nu ştiu încă câte piese vor fi", a adăugat Călin.

Numele albumului a fost inspirat de trăirile și tainele pe care solistul le-a avut în anumite perioade ale vieții. 

Proiectul muzical va fi completat cu melodii realizate în colaborare cu mai mulţi artişti. Printre ei se numără fiul său Marius Pop, chitaristul interpretului Smiley, respectiv Toni Dijmărescu şi Flavius Suciu, doi membri ai trupei "Reşiţa Rocks", cu care artistul orădean a cântat în mai multe rânduri.

"Văpaia" va fi disponibilă pe patformele de streaming, inclusiv pe YouTube, de vineri, piesa nefiind însoțită și de un videoclip. 

Săptămâna trecută, tot vineri, Roton Music a publicat online albumul trupei orădene Celelalte Cuvinte, „Ispita”, care a fost lansat în anul 1997 sub format de casetă. „Peste câteva săptămâni acesta va putea fi cumpărat și din librăria Cărturești în format CD, într-un număr limitat”, a mai spus Călin Pop.