În acest weekend, copiii vor putea sărbători şi în Parcul Bălcescu. Între 30 mai şi 1 iunie, aici vor fi organizate o serie de activităţi şi spectacole dedicate celor mici.

Startul va fi dat pe 30 mai, de la ora 16, cu un spectacol dat de ansamblul "Florile Răbăganilor", urmat de unul semnat de trupa Palatului Copiilor şi Elevilor Oradea. De la ora 18, pe scenă va urca grupul "Vivere", iar de la ora 19, Ansamblul "Vergelu'", condus de Gheorghe Şimon. Totodată, începând cu ora 20.30, micuţii vor putea urmări show-ul trupelor H2O şi Chipmunks.

Pe 31 mai distracţia va începe mai devreme. Între orele 10 şi 14, cei mici sunt invitaţi la jocuri şi concursuri specifice vârstei lor, urmate de un concurs de desene şi picturi. De la ora 15, este programat Teatrul Copiilor, iar de la ora 16, un concurs al majoretelor. La ora 17.30, pe scenă vor urca artiştii grupului Meda Music, urmaţi de solista Andreea Vaşadi şi de un moment folcloric dat de cursanţii de la Palatul Copiilor.

Pe 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copiilor, este programat, între orele 16.30 şi 18, festivalul măştilor, urmat de un recitaluri date de grupul Vivere (ora 18), Dana Ionela Jurjuţ (ora 19) şi Ansamblul Feciorii Bihorului (19.30). De la ora 20.30, micuţii vor avea parte de un magic-show cu iluzioniştii Eduard şi Bianca. Seria evenimentelor va fi încheiată de un concert dat de Sherby.