Preşedintele PDL, bihoreanul Vasile Blaga, a devenit bunic. Potrivit wowbiz.ro, soţul fiicei sale, Ionuţ Rudeanu, a anunţat duminică prietenii şi rudele că, în cursul aceleiaşi zile, Agathe a născut un băieţel.

"Sunt Tudor Andrei şi am 2,9 kg. Mami m-a adus pe lume azi, la ora 13.48, sunt tare fericit şi încântat că am facut doi părinţi fericiţi şi sper că şi pe voi", arată mesajul ginerelui lui Blaga.

Ionuţ Rudean şi Agathe ex-Blaga, ambii acum în vârstă de 28 de ani, s-au căsătorit în 2008, în Capitală, la eveniment participând numeroşi oameni politici. Blaga zicea atunci că este "foarte emoţionat" de nunta fiicei sale. "Este o vorbă: niciun ginere nu este prea bun pentru un tată de fată", a glumit el, urându-le tinerilor căsătoriţi să aibă o căsnicie la fel de fericită ca a lui.

Preşedintele PDL zicea atunci că îşi doreşte "cel puţin" trei nepoţi, spunând că "mie îmi pare rău că am avut numai doi copii".

Tinerii aveau pe atunci 24 de ani. În vreme ce Agathe este licenţiată în economie, Ionuţ este stomatolog. Cei doi se cunosc din 2001 şi spun că a fost "dragoste la prima vedere".

Nici Ionuţ Rudeanu nu e fitecine. El este fiul preotului Ioan Octavian Rudeanu, fost director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Hunedoara în perioada 2001-2005. Totodată, el este nepotul lui Mihail Rudeanu, fost preşedinte al CJ Hunedoara şi ex-lider judeţean al organizaţiei PSD. Mihail Rudeanu este cuscrul fostului preşedinte al CJ Gorj, Nicolae Mischie.