Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Bihor, incidentul s-a petrecut marţi seară, în jurul orei 22, pe strada Corneliu Coposu. "În timp ce conducea un tramvai, la plecarea din staţie, vatmanul nu a asigurat uşile vagonului, moment în care un orădean de 72 de ani, vrând să coboare, s-a dezechilibrat şi a căzut în staţia de tramvai", se arată în comunicatul IPJ.

Victima a fost dusă la spital, unde se află sub supraveghere medicală, iar acum, vatmanul este cercetat atât administrativ, cât şi de Poliţie.

Pe de altă parte, reprezentanţii OTL susţin că femeia a închis uşile, iar că tramvaiul plecase deja din staţie. "Vatmanul a asigurat uşile şi a pornit. La bord există leduri care se aprind în momentul în care uşile sunt închise. La curba de la Spitalul Municipal a auzit o bufnitură, a coborât şi a văzut un om pe jos. A chemat Poliţia şi Salvarea, iar omul a fost internat", a declarat pentru BIHOREANUL Carmen Tocuţ, de la biroul de relaţii cu presa la OTL. Astfel, există varianta ca omul să fi forţat uşa tramvaiului pentru a coborî.

Aceasta a mai spus că Poliţia urmează să verifice tramvaiul respectiv din punct de vedere tehnic, iar abia în urma unui rezultat al anchetei Poliţiei, dacă se va impune, OTL va lua măsuri de sancţionare a vatmanului.