Proces de tot râsul în dezbaterea judecătorilor, chemaţi să facă dreptate între doi orădeni care îşi cer reciproc daune morale de câte 10.000 lei, pentru atingere adusă onoarei şi imaginii.

Motivul? Primul reclamă că vecinul i-a pătat imaginea prin faptul că "l-a pus într-o lumină proastă" printre ceilalţi locuitori de pe stradă, minţind că ar fi chemat fără niciun motiv Poliţia Locală peste el.

Pârâtul, la rându-i, cere şi el bani, susţinând că vecinul nu e victimă, ci un scandalagiu care a mers până acolo încât a strâns semnături pe stradă ca să fie forţat să se mute. Şi care l-a chemat cu rea-credinţă în judecată, vrând să se răzbune pentru că nu l-a lăsat să-şi ridice casă cu etaj la 60 cm de gardul său.

Pornit în vara lui 2021, curiosul proces s-a dezbătut până acum atât la Judecătoria Oradea, cât şi la Tribunalul Bihor, magistraţii decretând că, "deşi rezultă fără dubiu că între părţi există o relaţie de vecinătate conflictuală", niciuna din faptele reproşate nu a încălcat drepturile celeilalte părţi.

Cum, însă, oamenii nu s-au împăcat nici acum, rămâne să se mai distreze şi judecătorii Curţii de Apel...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!