Filmuleţul a fost pus la dispoziţie ziarului Cancan chiar de clientul cântăreţei, care spune că blonda e foarte discretă. "Am intrat în legatură cu ea printr-o cunoştinţă. Trebuie să ai recomandare pentru a ajunge în pat cu ea. Am stabilit o întâlnire şi i-am trimis maşină şi şofer, s-o aducă la hotel", a povestit el.

În prima parte a "peliculei", făcută publică de ziarişti, Emmy apare intrând dezinvoltă în camera de hotel, iar după câteva minute, rămâne aproape goală. Dansează lasciv şi trece la treabă, etalându-şi calităţile de profesionistă.

Stimulată cu 200 de euro strecuraţi în chiloţei, scapă de tot de haine. La finalul partidei de sex, după duş, fata s-a şi "spovedit": "Iau şi 100 de euro, şi 200, şi 500... Depinde de împrejurări. Acum, cu tine, 200 de euro e OK. La un moment dat, am fost combinată cu doi bărbaţi care erau buni prieteni. Ştiau că-s şi cu unul şi cu celălalt, dar nu zicea nici unul nimic. Luam bani de la amândoi".

Solista pop Emmy (21 de ani), pe numele ei real Emilia Negurici, este abonată la emisiunile TV de divertisment. Invitată recent la un reality-show, ea a refuzat, invocând faptul ca iubitul ei milionar nu o lasă.