După aproape jumătate de an de şantier, joi, 8 septembrie, este ziua în care Lotus Center îşi redeschide porţile pentru orădeni, ocazie cu care reprezentanţii centrului comercial au pregătit un program de zile mari.

Începând cu ora 12, sub cupola centrului comercial, vor fi inaugurate Zara, Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius, cele mai populare mărci din concernul Inditex, sosit în premieră la Oradea, iar până la ora 20, DJ renumiţi precum Vali Bărbulescu, Almud şi Konstantin îi vor întreţine pe clienţi cu mixurile lor.

În aceeaşi zi, de la ora 16, zona de Food&Entertainment, situată la etajul proaspăt renovat al mall-ului, va fi inaugurată de doi dintre cei mai renumiţi maeştri bucătari din România: Cezar Munteanu şi Horia Vîrlan, realizatori ai unor emisiuni TV de specialitate, care vor face demonstraţii culinare şi le vor da doritorilor sfaturi utile în gastronomie.

De la ora 19, în parcarea centrului comercial, trupa Holograf susţine un concert cu piese noi şi vechi.

Iar sărbătoarea Lotus nu se va opri aici, pentru că o zi mai târziu, vineri, Miki şi Pepe vor cânta din nou împreună, pe scena amenajată în acelaşi loc şi de la aceeaşi oră, iar sâmbătă, tot de la ora 19, e rândul trupei Taxi să îi încânte pe orădenii prezenţi.

După cum se ştie, în primăvară, Lotus center a intrat în cel de-al treilea proces de extindere. Centrul comercial se recreează şi se reorganizează, oferindu-le clienţilor săi spaţii comerciale mai mari, mai prietenoase, şi mărci de renume, care pătrund în premieră pe piaţa orădeană.