Un nou cămin pentru persoane vârstnice primește laudele tuturor oamenilor care îi calcă pragul, la doar trei luni după deschidere. Curățenia, atenția la detalii, un mediu cald și primitor sunt doar câteva dintre atuurile folosite pentru a descrie acest centru.

Situat în Oradea, pe strada Episcop Ioan Alexi nr. 78, căminul dispune de un număr mic de locuri, dorind să pună accent pe calitatea serviciilor și crearea unui mediu relaxant și familial în care bătrânețea, boala și distanța față de cei dragi să poată fi mai ușor de suportat. Căminul se adresează persoanelor de peste 65 de ani, care din cauza vârstei sau afecțiunilor de care suferă nu mai pot fi îngrijite la domiciliul propriu.

Totodată, prin colaborarea cu echipa Recover Oradea, centrul are grijă ca rezidenții lui să își păstreze mobilitatea și să își îmbunătățească sănatatea atât fizică, cât și emoțională cu ajutorul sesiunillor de kinetoterapie.

„La Căminul Bunicilor Veseli veți găsi un spațiu prietenos și familial, creat cu dragoste și atenție la detalii. Decorul plin de culoare și mobilierul confortabil vă vor face să vă simțiți ca acasă. Personalul nostru dedicat și bine pregătit va oferi îngrijire individualizată și atentă, creând o legătură de încredere și afecțiune. Alături de noi, veți avea parte de activități recreative și terapeutice, precum și de delicii culinare pregătite cu grijă. Siguranța și securitatea rezidenților noștri sunt prioritățile noastre, iar instalațiile noastre moderne sunt echipate cu cele mai bune sisteme de protecție. Așadar, vă așteptăm cu brațele deschise să vă alăturați acestei călătorii.” - declară unui dintre membrii fondatori.

Ambient plăcut și călduros, activități de socializare colective și individuale desfășurate sub atenția personalului calificat, atenția la problemele medicale prin parteneriatele cu diverși medici specialiști și atenția la detalii sunt doar câteva dintre facilitățile centrului. Căminul pentru persoane vârstnice „Bunicii Veseli” completează astfel rețeaua de servicii sociale din județul Bihor și se alătură acelor centre pentru vârstnici care îți fac treaba cu empatie și responsabilitate.

„Am încercat să gasesc cea mai bună rezolvare pentru mama mea cu afectiunea Alzheimer. După multe căutari și dezamăgiri legate de condițiile precare, am găsit la Asociația Bunicii Veseli oaza de liniște, lux, grija și respectul mult dorite pentru recuperarea și îmbunătățirea calității vieții celei mai dragi ființe. Sunt profund impresionată de serviciile pe care fondatorii și personalul le oferă în fiecare moment din zi sau noapte în vederea bunăstarii rezidenților. Știu în fiecare clipă că mama mea este pe mâini bune și acest lucru se vede pe ea de fiecare dată". - Krisztina - fiica unuia dintre rezidenți.

Cei interesați pot solicita detalii suplimentare la numărul de telefon 0774/601648 sau pot vizita Căminul în baza unei programări prealabile.

Pagină Instagram: https://www.instagram.com/buniciiveselioradea

Pagina Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100094091074161

(advertorial)