Dragoş Vlad-Neagu, cunoscut sub numele de Caddilac, unul dintre cei trei membri ai BUG Mafia, a fost internat în spital, marţi, după ce ar fi suferit un "infarct minor", au anunţat colegii de trupă printr-o postare pe reţelele de socializare.

"Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigaţii suplimentare", este mesajul publicat pe pagina de Instagram a trupei.

Artistul în vârstă de 47 de ani va trebui să evite efortul în perioada următoare, inclusiv apariţiile pe scenă, i-au recomandat medicii.

Trupa BUG Mafia urmează să susţină sâmbătă un concert organizat la BT Arena din Cluj-Napoca, însă având în vedere starea de sănătate a lui Caddy, Tata Vlad şi Uzzi vor urca singuri pe scenă. 

"Îi anunţăm astfel pe fanii BUG Mafia ce vor fi prezenţi la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj, că, având în vedere situaţia lui Caddilac, sâmbătă vom fi în faţa voastră în formula restrânsă, Uzzi şi Tata Vlad. Vă mulţumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin şi înţelegere", au transmis cei de la BUG Mafia.

Dragoş Neagu este căsătorit şi are doi copii.

Una dintre primele trupe de hip-hop din România, BUG Mafia este cunoscută pentru melodii precum "Un doi şi trei de 0", "Pe coastă", "Străzile" sau "Pantelimon".

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!