Veştile despre starea de sănătate a fotbalistului orădean Mihai Neşu, internat la o clinică de recuperare din Olanda, sunt tot mai bune. Potrivit directorului comercial al FC Utrecht, Bichonul a început să-şi mişte mâna dreaptă, îşi coordonează mâna stângă până la cot şi îşi simte şi toracele.

Informaţiile au ajuns în România prin trei suporteri gălăţeni care s-au dus să-l viziteze pe Mihăiţă. N-au putut intra în clinică, dar au stat de vorbă cu Henry Vermeulen, directorul comercial al clubului la care este legitimat orădeanul.

"Mihai este un luptător extraordinar, n-am văzut aşa ceva. Dacă săptămânile trecute a început să-şi mişte mâna dreaptă, acum şi pe cea stângă o poate controla până la cot şi, mai nou, îşi simte şi toracele. Suntem mândri de conaţionalul vostru, este un învingător cum rar întâlneşti", l-a lăudat Vermeulen pe Neşu.

Cei trei suporteri i-au dus lui Mihai Neşu un tricou al Oţelului Galaţi, pe care scrie "De la fanii Oţelului Galaţi pentru Mihai Neşu - un luptător adevărat!".

În luna mai, Mihai Neşu a suferit o accidentare în timpul antrenamentelor la FC Utrecht, în urma căreia şi-a fracturat coloana cervicală.