Antrenorul Cristian Achim rămâne la Oradea. Potrivit reprezentanţilor clubului, tehnicianul şi-a prelungit contractul cu încă doi ani.

"Antrenorul echipei de baschet a CSM Oradea şi-a prelungit contractul scadent la finalul campionatului cu încă doi ani. Cristi Achim antrenează la Oradea din noiembrie 2009. Tehnicianul a preferat să-şi continue munca de aici, chiar dacă Gaz Metan Mediaş şi-a manifestat interesul de a-l numi pe Achim antrenorul echipei", se arată într-un anunţ pe siteul Clubului Sportiv Municipal.

Nu este singura veste îmbucurătoare pentru echipa orădeană, căci doi dintre oamenii de bază ai echipei din sezonul trecut, Pesic şi Lupusavei, au semnat pe încă un an cu CSM.

În afară de cei doi, sub contract se mai află Bogdan Ţibîrnă, Lazar Laszlo, Rareş Paşca, Horea Hora şi Andrei Pascu. "De asemenea, Will Franklin, se va prezenta la reunirea echipei din vară şi, dacă va trece testele fizice, va semna un contract pentru un sezon. Vă reamintim că americanul s-a accidentat înaintea debutului sezonului trecut şi a ratat tot campionatul", se mai arată pe site-ul CSM.

Pe de altă parte, în aceste zile, conducerea clubului continuă negocierile pentru a semna un nou contract cu Nemanja Maric şi Sasha Topcov. De asemenea, la Oradea vor mai ajunge doi jucători străini.