Conducerea FC Bihor a fost anunţată de oficialii de la Lausanne că memoriul depus la Tribunalul de Arbitraj Sportiv va fi judecat înainte de 22 iulie. Asfel, echipa orădeană va şti dinainte de debutul noului sezon din Liga întâi unde va evolua.

Clubul orădean a depus zilele trecute la TAS toate documentele necesare pentru a contesta decizia Comisiei de Apel a Federaţiei Române de Fotbal, care a hotărât, pe 6 iunie, să nu acorde licenţa de primă ligă clubului orădean, pe motiv că avea datorii mai vechi ce trebuiau plătite până la 31 decembrie 2010.

Potrivit lui Şerban Morcan, preşedintele FC Bihor, echipa orădeană va şti în timp util dacă va evolua în primul eşalon din această ediţie de campionat sau nu. "Mai urmează ca până pe 12 iulie şi FRF să îşi spună, la rândul ei, punctul de vedere, după care pe 13 şi 14 iulie, TAS va purcede la audieri, dacă va fi nevoie. După care, conform informării primite de la TAS, până pe data de 22 iulie, când va începe următorul sezon din liga întâi, memoriul clubului FC Bihor va fi judecat", a declarat Morcan.