Street Food Festival va reveni în această primăvară pentru al treilea an consecutiv la Oradea. Festivalul va avea loc în perioada 17-19 mai, food truck-urile urmând să parcheze în curtea Cetăţii, unde orădenii se vor putea delecta cu tot soiul de bunătăţi şi preparate inedite.

Organizatorii dau asigurări că nimeni nu va pleca de la festival fără să încerce un preparat gustos. În plus, Street Food Festival va fi decorat din nou cu zone de relaxare şi programează şi o grămadă de alte activităţi, cum ar fi o serie de concerte.

Chef Foa va fi cel care va intriga şi anul acesta papilele gustative ale vizitatorilor cu preparate care nu pot fi refuzate. De altfel, pasionaţii de gătit, dar şi pofticioşii vor putea lua parte la diferite demonstraţii şi activităţi alături de cunoscutul chef.

Anul acesta, festivalul va ajunge la Oradea, Sibiu, Timişoara, Braşov, Baia Mare, Arad, Galaţi, Bacău, Iaşi, Craiova şi Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe.

An de an festivalul a atras tot mai mulţi pofticioşi, iar în 2018 a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce reţete ingenioase şi să participe la activităţi recreative.

Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenţia Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România şi Staropramen şi susţinut de Primăria Oradea şi Visit Oradea.