A fost panică, săptămâna trecută, marți, într-unul din cartierele Prima din Oradea după ce, în faţa unei scări de bloc, şi-au făcut apariţia o maşină de Poliţie şi o autospecială a Ambulanţei.

Medici şi poliţişti deopotrivă veniseră la o locatară proaspăt întoarsă din Italia, aflată în auto-izolare cu iubit cu tot, băgând disperarea în vecinii celor doi care se şi vedeau deja izolaţi şi ei prin case ori băgaţi în carantină în vreun centru din judeţ.

Din fericire, sperietura a fost degeaba, căci cei doi iubiţi erau bine mersi. Mai mult ea. Căci el, ca să nu se facă de râs față de amoreză, ar fi apelat la binecunoscuta tabletă albastră, pe care a înghiţit-o nu cu apă, ci cu o cantitate apreciabilă de alcool.

Urmarea? Omului i-a crescut nu doar erecţia, ci şi tensiunea, de era să-i crape inima-n piept şi, cum nu era din prea mult drag, partenera a sunat la 112. Din fericire, după cum a aflat Bihorel, problema s-a rezolvat, astfel că acum în cartier - dar şi în apartamentul celor doi - e din nou linişte. Cel puţin o perioadă...