Formația Paraziţii va concerta la finalul săptămânii viitoare la Arena Antonio Alexe din Oradea, alături de trupa orădeană Bazooka şi de Macanache.

Bilete pentru evenimentul programat pentru seara de 30 martie pot fi cumpărate online, pe site-ul Livetickets.ro, la preţul de 150 lei, sau de la faţa locului, cu 200 de lei.

"Cel mai mare concert de hip-hop din Oradea", aşa cum este descris de organizatori, va începe de la ora 21 şi îi va avea în prim-plan pe membrii trupei Paraziţii, înfiinţată în anul 1994. Formată din Cheloo, Ombladon şi Freakadadisk, trupa a lansat piese fredonate de fanii hip-hop, cum ar fi "Slalom printre cretini", "Categoria grea", "Toate-s la fel" ori "Arde".

În aceeaşi seară invitat va fi şi bucureşteanul Macanache, cunoscut inclusiv pentru colaborarea cu Delia pentru piesa "Rămâi cu bine".


(Sursa foto: Facebook - Macanache)

Pe scenă vor urca şi bihorenii de la Bazooka, o trupă formată în 2015 de Codrin Brada, a.k.a. Satana (foto stânga), şi aleşdanul Vlad Milea, pe numele de scenă Echo (foto dreapta). Ei au avut o mulţime de concerte în toată ţara, iar în Oradea vor cânta pentru a doua oară.

Pentru a putea intra la eveniment, adolescenții care n-au împlinit 14 ani vor trebui să fie însoțiți de un adult.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!