Violonistul Valentin Șerban și pianistul Mihai Diaconescu îi invită pe orădeni la o seară inedită. Recitalul lor cameral, de marți, ora 19, de la Filarmonica Oradea, face parte din Turneul Vibrations, care îmbină lucrări muzicale consacrate cu compoziții pline de emoție și măiestrie artistică.

Recitalul cuprinde lucrări din creațiile lui L. van Beethoven – Sonata pentru pian și vioară, Josef Suk – „Cântec de dragoste”, P. I. Ceaikovski – Vals „Sentimental”, A. Dvorák – Cântec „Țigănesc”, „Songs My Mother Taught Me”, Darius Milhaud – „Le Bœuf sur le toit”.

„Turneul Vibrations 2024 va fi unul dintre cele mai notabile evenimente muzicale ale acestui an. Este o sărbătoare a muzicii clasice într-un cadru intim, inspirat din saloanele muzicale ale secolelor trecute, unde artiștii vă invită pe scenă alături de ei. Nu este doar un concert, este o experiență unică care vă invită să luați parte la dialogul muzical”, transmit soliștii evenimentului Vibrations 2024, Valentin Șerban și Mihai Diaconescu.

Intrarea este gratuită pentru cei care au achiziționat un pachet în stagiunea 2023-2024 și pentru elevi și studenți, pe bază de invitație emisă de instituție, în limita locurilor disponibile.

Bilete se pot cumpăra online aici și la sediul Filarmonicii din strada Moscovei 5.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!