Suporterii echipei de baschet CSM Oradea, în număr de peste 300, s-au dus vineri seară la Arena Antonio Alexe pentru a-şi primi acasă favoriţii, deveniţi joi vicecampioni după înfrângerea suferită în meciul cinci al finalei Ligii Naţionale disputat în deplasare împotriva echipei CSU Asesoft Ploieşti.

După ce au ajuns la sală, aceştia au asistat la o ediţie specială a emisiunii "Divizia locală" a postului Digi24 Oradea, care a avut în prim plan aproape întreg lotul de jucători ai CSM precum şi staff-ul tehnic, în frunte cu managerul Şerban Sere şi antrenorul Cristian Achim.

Încă de la intrarea în sală, transformată temporar în platou de televiziune, baschetbaliştii orădeni au fost aplaudaţi furtunos de suporteri, care au scandat "Pentru noi sunteţi campioni!" şi "Suntem mândri de voi!".

La rândul lor, sportivii i-au aplaudat şi le-au mulţumit fanilor, inclusiv în interviurile date, pentru susţinerea arătată atât în meciurile de acasă cât şi la cele din deplasare.

După ce emisiunea moderată de Nicolae Mihalcea şi transmisă live de Digi24 Oradea s-a încheiat, orădenii s-au fotografiat alături de preferaţii lor, le-au cerut autografe, ba chiar le-au şi dat cadouri de final de sezon. Printre ele s-a numărat şi o mini-cupă de locul I primită de căpitanul William Franklin de la un mic suporter.