Viceprimarul comunei Oşorhei, Ionuţ Gligor (foto stânga), a anunţat că a existat o discuţie între edilii comunei bihorene şi conducătorii clubului de fotbal fanion a judeţului, prin care s-a propus preluarea echipei FC Bihor.

"A fost o discuţie în care noi le-am propus preluarea echipei. Nu a fost ceva oficial, am discutat aceasta când au venit să ne ceară anumiţi jucători", a precizat Gligor, la conferinţa de presă de după reunirea lotului echipei CS Oşorhei.

Viceprimarul susţine că ar fi propus un proiect în care să ofere toţi jucătorii echipei de ligă a III-a formaţiei fanion a judeţului, dar "s-o şi conducem noi". "Am fi avut un proiect pe patru ani, cu promovarea în prima ligă peste doi ani", a spus Gligor.

"Nu s-a vrut, noi avem proiectul nostru, dar nu putem să cedăm jucători la FC Bihor, fiindcă şi noi avem obiectivele noastre, iar antrenorul Cosmin Bodea (foto dreapta) a condiţionat rămânerea la echipă de menţinerea jucătorilor valoroşi pe care îi avem", a mai menţionat viceprimarul comunei Oşorhei.