Au fost identificate victimele accidentului feroviar petrecut în noaptea de duminică spre luni localitatea Boiu din județul Bihor. Este vorba despre doi tineri bihoreni, unul de 17 ani, iar celălalt de 25 de ani, care și-au pierdut viața în urma incidentului.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bihor – Postul de Poliție T.F. Salonta au identificat persoanele decedate în urma accidentului feroviar produs în proximitatea localității Boiu, județul Bihor, ca fiind un bărbat de 25 de ani, din comuna Avram Iancu, județul Bihor, și un tânăr de 17 ani, din comuna Ciumeghiu, județul Bihor”, a transmis Poliția Bihor luni.

Deocamdată, nu este clar cum au ajuns cei doi să fie loviți de tren. Conform unor surse, tinerii se întorceau de la un bal desfășurat într-o localitate apropiată.

În aceeași informare se mai arată că „polițiștii de la transporturi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii accidentului”.

Cadavrele celor doi au fost găsite luni, în zorii zilei, pe Magistrala 310 Arad - Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!