În imaginile surprinse de înregistrarea făcută publică de Libertatea, Victor Becali se ceartă cu un italian. Acesta îşi parcase maşina în faţa unui restaurant, când Range Rover-ul impresarului l-a blocat. Victor Becali îl înjură pe şoferul italian şi chiar îi aplică un pumn. "Dacă-ţi dau două-n bot, f... morţii mă-tii de homosexual băşit! Bă-ga-mi-aş p... în mă-ta de homosexual!", a urlat impresarul.

Becali era supărat la culme pentru că, anterior evenimentelor petrecute în înregistrare, italianul îi tamponase uşor maşina.

"Eram prin Dorobanţi când, la un moment dat, am simţit că m-a lovit în spate unul. M-am dat jos din maşină, am făcut un semn de lehamite cu mâna, apoi am intrat într-o farmacie. Când am ieşit, l-am văzut pe ăla că întoarce şi pleacă. M-am suit repede în maşină şi m-am dus după el. L-am blocat într-o parcare. Avea numere străine de înmatriculare. La început, am crezut că face mişto de mine şi mi-aduc aminte că l-am şi pocnit. Apoi a început să îşi ceară scuze, că nu e român şi că lucrează la nu ştiu ce firmă de la noi", a declarat Victor Becali, pentru Libertatea.

Nu e pentru prima dată când verii Becali îşi fac singuri dreptate şi au probleme din cauza maşinilor. Fratele lui Victor, Ioan, a lovit un copil în 2005 pe o trecere de pietoni, dar a fost ulterior achitat, iar vărul celor doi, Gigi, finanţatorul Stelei, a făcut închisoare câteva zile, anul trecut, după ce i-a sechestrat pe hoţii care-i furaseră un autoturism de lux.