Jurnalistul Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii Vorbe Grele de la Antena 3, a anunţat, luni, pe blogul său că părăseşte trustul Intact, unde lucrează din 2004, şi îşi va continua cariera la televiziunea România TV, care l-a "şi înjurat". Ciutacu afirmă că nu este vorba de vreun scandal, ci de "o oportunitate de carieră şi atât".

"A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. (...) O să vă dezamăgesc. Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât", a scris jurnalistul pe blogul său.

"Puteam pleca-n politică, pe un loc călduţ. Aveam şi o scuză la îndemână. N-am făcut-o, deşi am avut oportunităţi. Pentru că nu-i lumea mea. Mă pricep la presă. Asta vreau să fac în continuare. Din păcate, presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine. Am ales România TV, care - o, da! - m-a şi înjurat", spune Victor Ciutacu.

În postarea sa, Ciutacu precizează că relaţia sa cu patronatul trustului Intact a fost "aceea de distanţă politicoasă".

"E oportunitatea mea, e riscul meu, e decizia mea...", şi-a încheiat acesta postarea.