Jurnalistul Cătălin Tolontan publică pe blogul său personal un comentariu acid la adresa premierului Victor Ponta, care nu ratează nici o ocazie de a ieşi în faţa publicului. Cea mai recentă: un selfie realizat cu gimnastele şi antrenorii lotului naţional de gimnastică, proaspăt câştigător al medaliei de aur la Campionatele Europene.

"La Antena 3, lotul naţional de gimnastică a fost adus în platou cu Victor Ponta şi cu patru candidaţi la alegerile pentru PE de duminică. Doar candidaţi din PSD! S-a vorbit mult, genul de ceremonial faaantastic! La cererea Marianei Bitang, s-au dublat pe loc premiile elevilor care au cîştigat Olimpiada Internaţională de chimie. Foarte bine! S-a apăsat din nou pe ideea că statul nu-şi răsplăteşte campionii din sport. Nu e chiar aşa, recompensele noastre pentru Jocurile Olimpice sînt printre primele 6 din Europa. Dar nu conta, era nevoie să ne victimizăm puţin. Mîndri că sîntem români, aşa cum sună sloganul alianţei PSD-UNPR-PC. Dacă citeşti raportul Curţii de Conturi despre cum sînt risipiţi banii, nu puţini!, alocaţi în sport, te ia cu vertij", a scris Cătălin Tolontan pe blogul său, tolo.ro.

Participanţii la emisiune s-au pozat la invitaţia lui Mihai Gâdea, "sîntem prea mulţi ca să facem un selfie", dar uite nu chiar aşa de mulţi de au intrat în selfie, "va deveni cel mai share-uit selfie din istorie".