Jandarmii bihoreni au amendat, sâmbătă seară, un tânăr de 22 de ani care i-a înjurat pe protestatarii din grupul Oradea Civică, adunaţi în Piaţa Ferdinand pentru a striga lozinici anti PSD, a anunţat luni Jandarmeria Bihor, printr-un comunicat de presă. BIHOREANUL a aflat că tânărul cu pricina este Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula.

"Noi eram la protest, nu foarte mulţi, când un grup de trei tineri s-a apropiat de noi şi unul dintre ei a început să ne înjure şi să ne întrebe ce-i cu noi, că şi el e PSD-ist. Ulterior mi-au spus colegii că era fiul lui Viorel Micula", a povestit BIHOREANULUI unul dintre protestatarii jigniţi de Micula junior.

Văzându-l recalcitrant, jandarmii l-au îndepărtat pe tânăr de grupul de protestatari şi apoi l-au amendat cu 500 de lei, "pentru că a adresat injurii participanţilor la un miting de protest autorizat", se arată în comunicat.

Ulterior, Victoraş s-a dus din nou spre protestatari, de data aceasta cu gânduri paşnice. "Ne-a întins mâna şi şi-a cerut scuze. A zis doar că era o nuntă în restaurantul din zonă şi a vrut să nu strigăm când ajung mirii. Ceea ce de altfel ne-a rugat şi organizatoarea nunţii, iar noi am înţeles şi nu am strigat", a mai spus protestatarul.