Pitit de vreo 6 luni în Elveţia, unde se destrăbălează prin cluburi, între două şedinţe de slăbire la o clinică de fiţe din Zürich, Victoraş Micula nu pare grăbit să se întoarcă acasă şi să dea explicaţii în dosarul penal în care a primit recent statut de suspect pentru că şi-ar fi creat propria "miliţie" în cadrul Poliţiei bihorene, care-l lăsa să se joace cu bazele de date oficiale.

În loc de asta, îşi plânge de milă pe ritm de manele plăsmuite de "trubadurul său de curte", Dani, zis şi Prinţul Banatului, noi melodii în care se dă "pus pe goană" şi "nenorocit" de poliţiştii care mai ieri îi erau amici, iar acum îi fac dosare.

Ca să își mai anime existența, din apartamentul unui hotel elvețian, juniorul dă lecții online de antreprenoriat pe Youtube, momindu-și ascultătorii cu concursuri cu premii în bani, ba chiar amenință cu crearea unui nou partid, evident, unul, de rrrromâni patrioți, care să revoluționeze politica autohtonă.

Pentru că Victoraş nu pare grăbit să se întoarcă acasă, Bihorel a auzit că anchetatorii ar avea de gând să-l audieze prin videoconferinţă. Mai mult ca sigur, fără manele pe fundal. Și în afara cursurilor online ținute de proful... fără Bac.