Trupa Iosif Vulcan a Teatrului Regina Maria este condusă din nou de Victoria Balint, după ce mandatul de interimar al actorului Andrian Locovei a expirat. 

Pentru a-l înlocui, Elvira Rîmbu - reprezentant legal la conducerea Teatrului Regina Maria, în lipsa unui manager "plin" - n-a numit pe altcineva, ci a decis ca actorii trupei şi membrii echipei tehnice să voteze o persoană care să devină director interimar.

A fost aleasă astfel Victoria Balint, care a mai ocupat această funcţie - ce purta atunci numele de "director artistic" - în mandatul de manager al lui Daniel Vulcu. După înlăturarea acestuia, ea a devenit şefă a biroului de proiecte al Teatrului.

"Mandatul meu este unul temporar, până în 29 septembrie", a confirmat Victoria Balint pentru BIHOREANUL.

Săptămâna viitoare, în 7 iulie, şi mandatul temporar deţinut de Elvira Rîmbu ca reprezentant legal al Teatrului Regina Maria va expira. Deocamdată, CJ Bihor nu a anunţat dacă Rîmbu va fi înlocuită de la conducerea Teatrului sau dacă se va găsi o formulă pentru acordarea încă unei împuterniciri pe numele ei. 

Totodată, şi mandatul de director interimar al trupei Arcadia, din subordinea Teatrului Regina Maria, deţinut de actorul Şerban Borda, urmează să expire în 1 august.