Dacă FC Bihor se află în Ungaria, în plin cantonament, cealaltă echipă bihoreană din liga a II-a îşi continuă pe plan local seria jocurilor amicale. Astfel, vineri, într-o astfel de partidă, Luceafărul Felix a învins cu scorul de 3-0 (1-0) echipa Arieşul Turda. Echipa turdeană se află în aceste zile în cantonament la Băile Felix.

Golurile au fost marcate de Tibor Moldovan (2) şi a fost şi un autogol din partea oaspeţilor.

Antrenorul bihorenilor, Leo Grozavu, a început jocul în următoarea formulă: Samoilă - Mihuţ, Pocian, Lupuţ, Fl. Aniţoiu - Ov. Ghilea, Bundea, Muntean - Blănaru, T. Moldovan, Floruţ. Au mai evoluat pe parcurs şi: Sălăjan - D. Mureşan, Grozoni, Svarczkopf şi Konyeha.

De menţionat că Luceafărul Felix şi Arieşul Turda ar fi trebuit să se întâlnească în returul ligii a II-a din această primăvară în cadrul etapei a IV-a, însă partida oficială dintre ele nu se va mai disputa, deoarece FC Arieşul a renunţat la poziţia din liga secundă.

Echipa întâlnită vineri de Luceafărul, care este antrenată tot de George Ciorceri, va activa în Liga a III-a pe poziţia formaţiei Unirea Floreşti, iar meciurile considerate acasă se vor juca la Turda.

Într-o altă ordine de idei, meciul preconizat să se desfăşoare sâmbătă între Luceafărul şi FC Hunedoara nu se va mai disputa.