După înfrângerea de miercuri, de la Satu Mare, echipa orădeană de fotbal FC Bihor nu se poate gândi acum la nimic altceva decât la victorie în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu FC Olt, din cadrul campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a.

Pentru a nu rămâne în urma grupului de echipe din partea inferioară a clasamentului, formația orădeană trebuie să obțină neapărat victoria, nici un alt rezultat în jocul care va avea loc la Stadionul „Iuliu Bodola", neputând s-o ajute.

Partida, care va conta pentru etapa a IX-a a Seriei a II-a, va debuta de la ora 11.
Meciul va opune echipele situate pe locul XI, FC Bihor, cu 3 puncte, și poziția a VII-a, FC Olt, cu 7 puncte.

Oltenii vor veni la Oradea după ce miercuri au surclasat acasă liderul, Metalul Reșița, pe care l-au învins cu scorul de 4-0.

„Este un meci în care trebuie să dăm totul. Nu mai este loc de nimic. Avem nevoie de victorie. Nu mai este loc de alibi sau scuze, trebuie să câștigăm indiferent cu ce formulă vom intra în teren. Ţelul este victoria și numai victoria, pentru că nicio altă variantă nu ne poate ajuta",  a declarat și antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.

Tehnicianul orădean se confruntă în continuare cu probleme de efectiv. Jucătorii Mihuț, Sălăjan și A. Achim sunt tot accidentați, iar mijlocașul Raul Speroni a plecat în Argentina, având o problemă în familie.

În schimb, vor reveni în echipă portarul Fildan și mijlocașul Străuț, jucători care pentru partida de miercuri au fost suspendați.

În celelalte jocuri din etapa de sâmbătă, de la ora 11, din seria de vest a ligii a II-a, ACS Poli Timișoara va primi pe teren propriu vizita echipei Olimpia Satu Mare, Metalul Reșița va juca acasă cu Unirea Tărlungeni, CSM Rm. Vâlcea se va confrunta cu FC Caransebeș, iar Șoimii Pâncota cu AFC Fortuna Poiana Câmpina. Cea care va sta în această rundă va fi formația argeșeană CS Mioveni.