Echipa orădeană de handbal a debutat cu dreptul în returul campionatului Diviziei A, impunându-se miercuri în deplasare, la Sighişoara, cu scorul de 35-24, în faţa formaţiei locale, Naţional.

După ce a fost amânat de duminică, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, jocul dintre cele două combatante s-a desfăşurat, în cele din urmă miercuri şi a fost câştigat clar, la o diferenţă de 11 goluri, de elevii antrenorului Sebastian Tudor, care şi la pauză conduceau cu o diferenţă considerabilă, scor 18-10.

Orădenii s-au instalat încă de la început la cârma jocului şi au terminat învingători. Acest lucru îi păstrează în fruntea clasamentului seriei vestice, la două puncte distanţă faţă de ocupanta poziţiei secunde, HC Minaur Baia Mare.

"A fost un meci bun, un meci în care am câştigat detaşat. Mă bucur că am debutat cu dreptul în retur. Echipa este în creştere şi asta este foarte important pentru retur. Trebuia să se vadă în acest joc diferenţa dintre echipa de pe primul loc şi cea de pe poziţia a VII-a", a declarat Sebastian Tudor, antrenorul orădenilor.

În jocul de la Sighişoara, Sebastian Tudor a trimis în teren pe parcursul jocului următorii handbalişti: Bistrean şi Leu - portari; Al. Farcaş 7 goluri, Sava, Mincan 3, Maxim 2, D. Radu 4, Macovei 4, Drăgan, Iştok 5, Avram 4, Scripnic 1 şi R. Farcaş 4. Din nou, Alexandru Farcaş a fost golgheterul echipei, cu 7 goluri.

După ce la legitimat pe Eduard Scripnic, de la Dinamo Bucureşti, marţi, antrenorul orădean l-a folosit pe acesta în jocul de la Sighişoara, tânărul de 21 de ani, care evoluează pe postul de extremă dreapta, înscriind şi un gol.

"Scripnic este un copil valoros de la Dinamo Bucureşti, unde nu a prea jucat. L-am adus la noi unde sperăm să ne aducă un plus, postul de extremă dreapta fiind, de altfel, singurul post unde nu aveam dublură", a mai declarat antrenorul Tudor.

În următorul joc, formaţia orădeană CSM va primi duminică, de la ora 12, la Arena "Antonio Alexe", replica echipei HC Bistriţa. "Aşteptăm publicul să vină să vadă această echipă tânără, care nu vrea să joace cu sala goală, ci să aibă o susţinere numeroasă, astfel încât, spectatorii să constituie al optulea jucător", a afirmat antrenorul CSM-ului.