Echipa orădeană de handbal masculin şi-a continuat triumfal parcursul din actuala ediţie de campionat, impunându-se în această săptămână, în etapa intermediară de joi, în deplasare.

Jucătorii pregătiţi de antrenorul Sebastian Tudor au evoluat la Bistriţa, unde au întâlnit echipa locală, CSM, formaţie pe care au surclasat-o, după ce i-au administrat un scor sec de 35-14.

Dacă în primele etape, orădenii au început mai greu partidele, dându-şi drumul la joc abia în partea a doua, de această dată ei au debutat în trombă şi în prima repriză au marcat 18 goluri, primind, în schimb, doar 7.

Jocul bun, ce-i drept, în compania unui adversar modest, a continuat şi-n repriza a doua, când orădenii s-au distanţat şi mai clar, înscriind în această repriză 17 goluri şi primind tot 7.

Aşadar, după două reprize aproape identice, bihorenii s-au impus în această etapă la o diferenţă de 21 de goluri şi şi-au ajustat serios golaverajul, trecând pe prima poziţie a clasamentului.

În celelalte partide ale rundei intermediare din această săptămână din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, Extrem Baia Mare a câştigat la Piteşti, un joc foarte important, iar Satu Mare a pierdut la Craiova, oarecum surprinzător, la o diferenţă de 9 goluri.

Partida HC Arad - Minaur Baia Mare s-a jucat în devans şi s-a încheiat cu victoria băimărenilor cu 34-25.


Etapa a V-a a Seriei B din Divizia A la handbal masculin:

HC Arad - HCM Baia Mare 25-34
Unirea Sânnicolau Mare - Naţional Sighişoara 22-27
HC Argeş Piteşti - Extrem Baia Mare 23-27
CSM Bistriţa - CSM Oradea 14-35
Univ. Craiova - CSM Satu Mare 38-29


Clasament:

1 CSM Oradea
2 Extrem Baia Mare
3 HCM Baia Mare
4 HC Argeş Piteşti
5 Universitatea Craiova
6 National Sighişoara
7 HCM Făgăraş 
8 CSM Satu Mare
9 Unirea Sânnicolau Mare
10 HC Arad
11 CSM Bistriţa