În cadrul etapei a III-a a Campionatului Naţional U16 la baschet feminin, echipa orădeană CN "Mihai Eminescu" a învins pe teren propriu formaţia CSS Bega Timişoara.
Scorul final a fost 70-20, pe sferturi elevele antrenoarei Suzana Onaca impunându-se cu 22-5, 18-4, 14-4 şi 16-7.

Meciul a fost controlat de orădence care s-au distanţat încă din start, iar la pauza maare conduceau deja cu 31 de puncte. "O apărare o foarte bună şi o poftă de joc deosebită au dus la marcarea unui numar mare de puncte, de asemenea jocurile de verificare de la mijlocul săptămânii au contribuit la consolidarea jocului în atac", a declarat la final instructoarea DJST Bihor Mirela Casetti.

Marcatoarele echipei orădene în acest joc au fost: Peter Timea 12 puncte, Ciordas Maria 12, Anghel Monica 10, Serb Adelina 10, Moldoveanu Diana 10, Dimoftiu Vanesa 12, Erdei Larisa 2 şi Caba Romana 2 puncte. Au mai evoluat însă şi: Hadade Monica, Rus Renata, Sala Rebeca, iar Gavriş Daria a fost accidentată.

Pe de altă parte, CN "Mihai Eminescu" organizează selectie la baschet feminin, pentru jucătoarele nascute în anul 2001.

Antrenamentele se desfăşoară în sala de baschet a CN "Mihai Eminescu", sub îndrumarea profesoarei Suzana Onaca, în zilele de marţi şi joi, între orele 16.30-18.00. Doritoarele trebuie să aibă asupra lor echipament similar cu cel de la ora de educaţie fizică şi sport.