Handbaliştii echipei orădene CSM au disputat sâmbătă seară în Arena Antonio Alexe un joc amical în compania celor de la CSM Satu Mare. A fost ultima repetiţie pentru elevii antrenorului Sebastian Tudor înaintea debutului unei noi ediţii de campionat.

Meciul cu sătmărenii s-a constituit într-o bună partidă prin care să se pună la punct şi ultimele detalii în ceea ce priveşte jocul echipei în perspectiva jocurilor oficiale. Astfel, au fost utilizate mai multe scheme, iar, din acest punct de vedere, scorul a fost pe măsură, 43-35 pentru orădeni.

Echipa orădeană s-a aflat în permanenţă la conducere, la pauză având un avantaj de 9 goluri, scor 24-15, însă în repriza a doua a mai redus tempoul, permiţând oaspeţilor să se apropie la trei goluri, numai că scorul final a fost 45-35.

Principalii marcatori din echipa orădeană au fost în acest meci fraţii Farcaş, Răzvan şi Alexandru, fiecare autor a 8 goluri. Ei au fost urmaţi de Amihăiesei, cu 7, şi de Nemenco, cu 5 goluri înscrise.

În afară de cei patru, pentru CSM Oradea au mai evoluat în acest meci portarii Bistrean şi Gale şi jucătorii de câmp: Macovei, Cântec, Drăgan, Iştoc şi Radu.

Debutul în noua ediţie de campionat a Diviziei A pentru orădenii de la CSM se va produce duminică, 22 septembrie, când vor juca pe teren propriu în runda inaugurală.