Jucătoarele echipei orădene de baschet CSM Universitatea au obţinut sâmbătă cea de-a doua victorie din grupa valorică II a campionatului Diviziei A la feminin. Evoluând pe teren propriu, elevele antrenoarei Adriana Niculescu au dispus cu scorul de 65-58 de formaţia moldavă Politehnica Naţional Iaşi.

Meciul, desfăşurat la Arena "Antonio Alexe" şi contând pentru etapa a III-a a Seriei A2, a fost început bine de orădence, care au reuşit să-şi adjudece primele două sferturi, cu 15-9 şi 17-4. După pauză, mult mai relaxate însă, orădencele au cedat iniţiativa şi pe fondul celor 19 puncte avans au dat posibilitatea ieşencelor să se apropie, care, astfel, au câştigat sfertul III cu scorul de 26-15, iar pe cel de-al patrulea, la limită, cu 19-18.

După succesul din deplasare, cu Sportul Studenţesc, aceasta este cea de-a doua victorie din cea de-a doua grupă valorică a campionatului primei divizii pentru CSM Universitatea, care în timpul sezonului regulat şi-a asigurat o singură victorie, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, în seria nord-vestică.

Edith Sabău a fost cea mai prolifică jucătoare în disputa cu Politehnica Naţional Iaşi, cu cele 16 puncte reuşite. A secondat-o însă îndeaproape A. Vlaicu şi M. Adi, cu câte 15 puncte înscrise, în timp ce Ioana Gavra a marcat 13, iar O. Sărăcuţ şi R. Chiş câte 3.

De la oaspete s-a remarcat în special D. Panait, cu 19 puncte, şi S. Gavrilescu, cu 13.

Într-un alt joc din etapa a III-a a Seriei A2, CSU LPS Alba Iulia s-a impus în deplasare, pe terenul echipei Sportul Studenţesc Omnilogic Bucureşti, cu scorul de 62-51.