Aşa cum era de aşteptat, handbaliştii orădeni ai echipei CSM au obţinut o victorie clară, duminică, în prima etapă a returului campionatului Diviziei A.

Evoluând la Baia Mare, în cadrul rundei a XII-a, pe terenul formaţiei Academia de Handbal Minaur, CSM Oradea s-a impus la o diferenţă de opt goluri, cu scorul de 32-24, după ce la pauză conducea cu 16-9.

Jucătorii orădeni s-au aflat tot timpul la timonă, dominând clar această partidă, împotriva echipei din Baia Mare formată din jucători tineri.

Tehnicianul orădean Sebastian Tudor a rulat întreg lotul de jucători, mai puţin pe Silvian Amihăesi, care a suferit o întindere la muşchii inghinali şi nu a fost folosit pentru a nu i se agrava accidentarea.

Pentru orădeni partida cu maramureşenii a reprezentat o utilă repetiţie înaintea confruntării din etapa viitoare, din compania formaţiei situate pe locul II, HC Sebeş.

Principalii marcatori au fost Al. Farcaş, cu 7 goluri, şi Iştoc, cu 6 reuşite. Au mai înscris însă şi R. Farcaş, 4 goluri, Babici, Banciu şi Nemenco, câte 3, Radu şi Macovei, câte 2, precum şi Cântec şi Avram, câte un gol.

Meciul din etapa a II-a a returului, cu HC Sebeş, va avea loc joi, de la ora 14, în Arena "Antonio Alexe".