Voleibaliştii de la LPS Bihorul Oradea au revenit cu o victorie clară în campionat. Sâmbătă, în cadrul primei etape din returul campionatului Diviziei A2, la Sala LPS Bihorul, elevii antrenorului Rodian Achimescu au depăşit clar, cu scorul de 3-0, formaţia CSM Câmpia Turzii.

Jocul, care a durat doar 60 de minute, a fost adjudecat clar de voleibaliştii orădeni, care s-au impus detaşat pe seturi, cu 25-13, 25-15 şi 25-13.

A fost o partidă fără istoric, în care jucătorii orădeni au respectat indicaţiile antrenorului şi au reuşit să învingă fără probleme adversarul.

"A fost un meci în care jucătorii noştri au evoluat foarte bine, au respectat indicaţiile tactice şi astfel am reuşit să ne impunem într-o oră de joc, având posibilitatea să introduc pe parcurs şi juniorii. Îi felicit pe băieţi pentru evoluţie. Noi ne-am propus ca în aceste patru etape din retur programate în acest an să nu pierdem nici un set. Am făcut un prim pas. Ne aşteaptă acum o deplasare lungă la Rm. Vâlcea, săptămâna viitoare, unde din păcate nu-l vom putea utiliza pe Tebieş. Ne-am propus să iernăm pe primul loc şi sperăm să fie aşa", a declarat, după joc, antrenorul principal Rodian Achimescu.


LPS Bihorul - CSM Câmpia Turzii 3-0 (25-13, 25-15, 25-13)

LPS Bihorul: Lung, A. Achimescu, Lelea, Tebieş, Drăgan, Drinceanu, Fărcanea. Antrenor: Rodian Achimescu. Au mai evoluat: Nan, Buda, Chereji, Cr. Birta şi Vornicu


Rezultatele etapei a VIII-a, prima a returului, din Diviziei A2 la volei masculin:

LPS Bihorul Oradea - CSM C. Turzii 3-0
UMF Cluj - Provolei Arad 3-1
Torpi Tg. Mureş - Phoenix Şimleul Silvaniei 3-1
CNMB Rm. Vâlcea - CNE Lapi Dej 3-1


Clasament:

1. LPS Bihorul 21 puncte
2. UMF Cluj 20 puncte
3. Phoenix Ţimleul Silvaniei 20 puncte