Etapă fastă pentru echipele bihorene de fotbal din Liga a III-a în Vinerea Mare. Liderul clasamentului, Luceafărul Oradea, a mai făcut un pas important către promovarea în eşalonul superior, după ce, pe teren propriu, la Borş, a dispus cu scorul de 2-0(1-0) de Naţional Sebiş.

Golurile echipei antrenorului Florin Fărcaş au fost înscrise de C. Roşu, în minutul 16, şi S. Ianc, în partea a doua, în minutul 70.

Astfel, şi ca urmare a faptului că ocupanta poziţiei secunde din clasament, Autocatania Caransebeş, a avut liber, Luceafărul Oradea s-a distanţat acum la 11 puncte în fruntea ierarhiei.

Şi cealaltă echipă bihoreană din competiţie, CF Bihorul Beiuş, a reuşit să se impună în runda a 23-a din liga a III-a, dispunând în faţa propriilor suporteri, de Unirea Sânnicolau Mare, la limită, cu scorul de 1-0(0-0). Unicul gol al disputei de la Beiuş a fost marcat în minutul 76 de către Cr. Moraru.

Şi beiuşenii fac un pas important către evitarea retrogradării, fiind deja la al doilea succes din retur.

Dintre celelalte dispute al etapei cu numărul 23 s-a mai remarcat remiza albă din derby-ul de la Hunedoara, dintre echipa locală şi CFR Simeria.


Rezultatele şi marcatorii etapei a XXIII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Bihorul Beiuş - Unirea Sânnicolau Mare 1-0
Cr. Moraru (76)
ACS Recaş - Millenium Giarmata 1-0
Sz. Szekely (80)
CSM Şcolar - Timişoara II 0-1
Boştină (88)
Luceafărul Oradea - Naţional Sebiş 2-0
C. Roşu (16), S. Ianc (70)
FC Hunedoara - CFR Simeria 0-0
CS Termo Drobeta Turnu Severin - Gloria Arad 0-3
Termo s-a retras în iarnă şi va pierde meciurile din retur la masa verde
Autocatania Caransebeş şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic stau.


Clasament:

clasament_5.jpg