O filmare şocantă a fost transmisă BIHOREANULUI de către un cititor orădean, a cărui pisică a fost călcată în plină zi şi în plină stradă, pe o alee din Băile Felix. Omul acuză un preot din Hidişelul de Sus că i-a omorât animalul, după ce nu s-a asigurat şi nu a claxonat animalul.

Evenimentul s-a înregistrat vineri, 15 iunie, în Băile Felix, chiar în faţa magazinului în care lucrează cititorul, pe numele său Roland Veres. În video se vede cum pisica apare la un moment dat şi se postează în faţa magazinului, când apare o maşină şi trece peste ea.

"Un tip, Ioan Eugen Hercuţ, preot sau ce în Hidişelul de Sus, a călcat cu maşina, o Dacia Logan cu nr. BH-53-RIA, motănelul pe care l-am crescut de când era pui. Pisica stătea liniştită în mijlocul drumului (pietonal, în zonă turistică, cu acces auto) în faţa magazinului unde lucrez. Tipul nu s-a oprit, nu s-a asigurat, nu a claxonat şi a trecut direct peste pisică, omorând-o pe loc, şi nici după asta nu a vrut să se oprească", a reclamat BIHOREANULUI Roland Veres.

Omul este cu atât mai revoltat cu cât animalul "a murit în chinuri", fapt care reiese şi din imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Pisica"Nu aveam documente că era a mea, dar eu am crescut-o, i-am dat mâncare şi aveam grijă de ea. Era pisica străzii", a mai spus Roland Veres, care a trimis şi imagini ce arată că animalul a fost tratat cu atenţie, ca un membru al familiei.

Acesta a depus şi o plângere la Poliţie, care anchetează acum evenimentul. "S-a depus o plângere la Poliţia din Băile Felix şi se efectuează verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul", a confirmat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

BIHOREANUL a încercat să-l contacteze şi pe preotul indicat de cititor în sesizare, însă fără succes.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!