Două echipe de studenți care învață la specializarea Autovehicule Rutiere a Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică au fost laureate la un concurs de profil care a avut loc în București.

Este vorba de etapa finală a concursului internațional studențesc de inginerie a autovehiculelor „Prof. univ. ing. Constantin Ghiulat”, organizată în cadrul celei de-a XXIII-a ediții a Congresului Internațional Anual al Societății Inginerilor de Automobile din România.

Tinerii au concurat individual în acest concurs teoretic, dar pe baza rezultatelor obținute au acumulat punctaje pentru echipa din care au făcut parte.

„Jurizarea finală a concursului a plasat pe podium o echipă a Universității din Oradea, un al doilea echipaj bucurându-se de mențiunea specială a organizatorilor”, a transmis UO, luni, printr-un comunicat de presă.

Pe locul III, la secțiunea „Automotive CAD – CATIA”, s-a clasat echipa formată din studenții Florin Haiaș, George Onaca și Casian Toth, în timp ce colegii lor, Șerban Sferle, Darius Petre și Florin Vila, au primit o mențiune specială la secțiunea „Dinamica autovehiculelor”.

Studenții câștigători sunt în anul IV la specializări de licență, respectiv în primul an de masterat. Ei au fost pregătiți de două cadre didactice ale Departamentului de Inginerie Mecanică și Autovehicule, Bogdan Țolea și Florin Scurt.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!