Mirii anului 2011 pot să cunoască cele mai noi trenduri, să compare materiale şi accesorii, să caute rochia şi buchetul potrivit de mireasă în cadrul celei de-a şaptea ediţii a târgului Expomariage, care va avea loc pe vineri, sâmbătă şi duminică la Sala Sporturilor "Antonio Alexe".

"Am pregătit rochii de mireasă, costume de mire, întreaga gamă de accesorii pentru miri cât şi pentru decorarea locaţiei. Cuplurile se pot consulta cu cei mai prestigioşi specialişti din toate domeniile adiacente acestui eveniment unic din viaţa fiecăruia", se arată într-un comunicat trimis de organizatori.

La târg vor fi prezenţi în cele trei zile ofertanţi, creatori şi firme care promovează tendinţele nunţilor în acest an. "Cuvintele de ordine sunt lejeritatea, confortul, senzualitatea şi, nu în ultimul rând, economia de resurse financiare şi de timp. Însă nu în defavoarea calităţii", mai scriu organizatorii Expomariage.

Astfel că, pe lângă rochiile şi costumele pentru ziua cea mare, viitori miri pot găsi la Sala Sporturilor o varietate de bijuterii, servicii de consultanţă, destinaţii pentru voiaj şi altele. Mai mult decât atât, sâmbătă şi duminică, din oră în oră pe podiumul amenajat în sală se vor perinda modele prezentând zeci de rochii de mireasă.

Târgul începe vineri la ora 13 şi va fi deschis în acceaşi zi până la ora 20, sâmbătă între 10 şi 20 şi duminică între orele 10 şi 18. Preţul de intrare la expoziţie este 5 lei, biletul fiind valabil o întreagă zi.