Cu două zile înainte de începerea anului şcolar, vicepremierul Liviu Dragnea va veni, vineri dimineaţă, în Oradea, pentru a împărţi primarilor bihoreni cheile a zece microbuze şcolare achiziţionate de Guvern. Potrivit liderului PSD Bihor, Ioan Mang, ceremonia va avea loc în curtea Consiliului Judeţean Bihor.

Întrebat de jurnalişti dacă în comunele unde vor ajunge microbuze există şoferi care să le conducă, Mang a spus că nu există astfel de probleme.

De asemenea, Dragnea va semna cu primarii bihoreni şi mai multe contracte de finanţare din Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Tot vineri, pesediştii bihoreni se vor reuni la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 16.30, în conferinţa judeţeană a partidului, unde vor fi votaţi delegaţii la congresul naţional al PSD, congres ce va avea loc în aceeaşi zi, dar prin videoconferinţă, o premieră pentru România.

Totodată, întrebat de jurnalişti dacă crede că Victor Ponta ar putea fi candidatul la prezidenţiale despre care spune preşedintele Traian Băsescu că a fost ofiţer sub acoperire, Mang a spus că nu crede, dar nici nu a exclus varianta. "Dacă prin absurd, ar fi fost ofiţer sub acoperire, s-a făcut în actualul regim, pentru că în vechiul regim dânsul era elev. Dacă ne referim la actualul regim, nu cred că ar fi fost ceva de condamnat", a spus Mang.