Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică luni prognoza pentru următoarele două săptămâni, respectiv pentru perioada 7-20 noiembrie 2022.

Potrivit estimării, în Crișana, regiune din care face parte și județul Bihor, până joi, 10 noiembrie, vremea va fi caldă, cu temperaturi diurne în medie de 14 - 17 grade, care - ușor și treptat - vor scădea spre valori mai apropiate de mediile multianuale, de 8 - 10 grade, în perioada 15 - 20 noiembrie.

„În prima săptămână, minimele termice se vor situa în general la o medie de 5 - 8 grade, urmând ca în cea de a doua săptămână mediile să scadă și să tindă la valori de 1 - 2 grade”, arată ANM.

Probabilitatea pentru ploi, în general slabe cantitativ, va fi mai ridicată în zilele de 7, 8, 11 și 12 noiembrie, dar și după data de 17 noiembrie.

La munte, media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 7 și 10 grade până joi, ervalului de prognoză, apoi va scădea treptat spre 4 grade în data de 12 noiembrie.

„Ulterior, vor avea doar variații ușoare, cu medii între 4 și 6 grade. Minimele vor avea valori medii în jurul a 2 grade în prima săptămână de prognoză, în ultima zi a acesteia vor scădea semnificativ spre -2 grade și se vor menține în jurul acestor medii în a doua săptămână”, arată ANM.

Și aici, probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în zilele de  7,8, 11, 12, 13 și 14 noiembrie.

Vezi mai jos prognoza meteo pe regiuni!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!