Meciurile campioanei en-titre a României la baschet din sezonul care urmează să înceapă în luna septembrie suscită interes din partea orădenilor.

Circa 100 de persoane au stat, luni, la coadă chiar şi mai bine de două ore pentru a se asigura că vor avea abonamente în locurile preferate la partidele programate în sezonul 2016-2017. Procedura a fost îngreunată de faptul că clubul are o singură imprimantă care poate printa şi personaliza cardurile de tip abonament. "E culmea să stau la coadă ca să dau bani", a spus, enervat, unul dintre fanii echipei.

Una peste alta, însă, procedurile s-au desfăşurat fără incidente. În acest an, orădenii care au avut abonamente şi sezonul trecut au avut prioritate pentru a le înnoi, în perioada 18-26 august. Începând de luni, 29 august, au putut să-şi facă abonamente şi ceilalţi fani ai echipei de baschet. În cazul primilor, accesul la meciurile CSM CSU Oradea pe tot parcursul sezonului, cu loc asigurat, costă 180 lei, iar în cazul abonaţilor noi preţul este de 230 lei.

Începând din acest an, clubul CSM Oradea va vinde şi biletele cu loc desemnat, inclusiv online, pe site-ul eventbook.ro.

Primele meciuri de acasă ale campioanei naţionale en-titre sunt programate în perioada 8-10 septembrie în cadrul Memorialului Antonio Alexe, când elevii lui Cristian Achim vor întâlni adversare din străinătate. Este vorba despre Partizan Belgrad (Serbia) şi BM Slam Stal SA Ostrow (Polonia).