A fost cu adevărat o zi neagră de vineri pe şoselele din Bihor. După două accidente grave petrecute pe Calea Clujului şi în Băile Felix, un al treilea a avut loc în satul Topa de Criş.

Potrivit comisarului-şef Alina Fărcuţa, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul a avut loc în jurul orei 23.15, pe drumul comunal 108. Un tânăr de 24 de ani din Topa de Criş era la volanul unui Fiat Punto şi venea în Topa de Criş dinspre Vadu Crişului când, într-o curbă la dreapta, din pricina vitezei prea mari, a pierdut controlul maşinii.

"A pătruns şi a circulat pe sensul opus şi a lovit un stâlp de beton al reţelei electrice, aflat pe partea stângă a direcţiei sale de deplasare", a declarat Fărcuţa, sâmbătă, pentru BIHOREANUL.

Impactul a fost puternic, dovadă că maşina a fost serios avariată, iar şoferul a avut nevoie să fie transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea. Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor, tânărul are multiple traumatisme la membrele inferioare.

De asemenea, a fost rănită uşor şi o fată de 24 de ani, din Vadu Crişului, care era pasageră în dreapta şoferului.

"Poliţiştii din Aleşd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentului", a precizat Fărcuţa.

Pe de altă parte, au rămas internate la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Oradea victimele celorlalte accidente petrecute vineri: pietonul izbit pe trecerea de pietoni, pe Calea Clujului, şi mopedistul lovit de o autoutilitară, pe DN 76. Din nefericire, în accidentul de pe Calea Clujului, un alt pieton, un bărbat de 66 de ani, a murit.