Cei care sunt în căutarea unui nou job au şansa să-l găsească, vineri, la o nouă ediţie a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Potrivit unui comunicat transmis de Agenţia Judeţeană a Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor, evenimentul se va derula între orele 9 şi 16, atât în Oradea, la Arena Antonio Alexe, cât şi la sediul agenţiei din Aleşd, str. Rândunicii nr. 4.

"La bursă vor fi prezenţi 58 de angajatori care vor oferi un număr de 1767 locuri de muncă din care 203 sunt pentru studii superioare", a arată AJOFM, care a trimis şi o listă cu angajatorii şi oferta acestora.

Printre companiile prezente la bursă în Oradea se numără companii precum Celestica, Connectronics, Carrefour, UAMT, Metalica, Inteva, Plastor, Vernicolor, Selina, Nidec sau Turism Felix.

În Aleşd, vor participa firmele GNG Construct & CO, Klemi Concept şi Salami Foods, cel din urmă selectând nu mai puţin de 120 de angajaţi.

Lista locurilor de muncă oferită la bursă în cele două localităţi este variată, căutându-se de la manipulanţi marfă, lăcătuşi mecanici, operatori utilaje, stivuitorişti, sudori, dispeceri sau şoferi, până la electricieni, ingineri topografi, specialişti în resurse umane, IT-işti sau experţi în economie.

"AJOFM Bihor va oferi servicii de informare şi consiliere, formare profesională şi servicii de redactare CV, la locul desfăşurării bursei", mai arată comunicatul.