Dincolo de posibilele amenzi, anvelopele de iarnă sunt o necesitate pentru fiecare şofer şi pasager care îl însoţeşte. Sunt importante de montat pentru ca drumul să fie nu doar plăcut ci şi în siguranţă.

Cum bine ştii deja, cauciucul folosit pentru fabricarea anvelopelor de vară devine rigid atunci când temperaturile scad sub 7 grade Celsius. În aceste circumstanţe, de sezon rece, se reduce şi aderenţa de carosabil. Frânele dintr-o dată nu mai sunt la fel de prietenoase şi ascultătoare, iar maşina îţi poate oferi, fără să vrei, lecţii de dans pe şosea.

Tocmai ca să eviţi astfel de situaţii, atunci când se lasă frigul, îţi echipezi maşina cu anvelope de iarnă. Acestea din urmă, având din producţie o serie de compuşi speciali de cauciuc, rămân flexibile şi au aderenţă şi atunci când mercurul din termometre indică temperaturi cu minus.

Acum că am şi intrat în anotimpul rece, o ofertă bogată de anvelope şi roţi de iarnă ai şi la D&C Oradea. Dealerul autorizat VW, Audi, Seat îţi poate oferi, în funcţie de modelul autoturismului şi buget, cauciuri noi pentru maşina ta astfel încât, din acest punct de vedere, să ai o grijă mai puţin.

În plus, pentru anvelopele achiziţionate montajul este gratuit, iar dacă nu ai unde le depozita D&C Oradea îţi poate fi din nou de folos!

Pentru mai multe detalii eşti aşteptat în showroom Audi, pe Calea Clujului, numărul 289, telefon 0259 47 88 47.

(Advertorial)