Fanii LEGO, mici și mari, sunt invitați să se bucure de magia construcțiilor și să își testeze abilitățile creative la Brickenburg Expo - Zilele Fanilor LEGO, care revine la ERA Park Oradea între 25 și 27 octombrie!

Pasionații sunt așteptați la un eveniment plin de surprize, cu activități pentru întreaga familie, sub cupola centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, între orele 9 și 21.

Unul dintre cele mai așteptate momente va fi concursul de viteză în construcții LEGO, dedicat copiilor între 6 și 11 ani, care va avea loc duminică, 27 octombrie, de la ora 16. Participanții trebuie să se înscrie în prealabil, pe 25 și 26 octombrie, între orele 16 și 20, direct sub cupola ERA Park. Doar cei mai rapizi și pricepuți constructori vor ajunge în top 5 și vor câștiga premii atractive, constând în seturi LEGO!

Brickenburg Expo - Zilele Fanilor LEGO a devenit o adevărată tradiție pentru sfârșitul de octombrie la ERA Park Oradea. Ediția de anul acesta promite să fie mai spectaculoasă ca niciodată. Tema principală va pune accent pe construcțiile urbane inovative, cum ar fi zgârie-nori și alte structuri uimitoare dezvoltate pe verticală, toate realizate din piese LEGO.

„Nu vor fi dezamăgiți nici fanii temelor clasice, cuprinzând castele și scene eroice, iubitorii de trenuri, pasionații de tema Jurassic Park, exploratorii cosmosului ori cei interesați de domeniul tehnic”, au transmis reprezentanții Asociației Brickenburg, organizatori ai evenimentului.

Vizitatorii vor putea nu doar să își testeze creativitatea și îndemânarea în construcții LEGO diverse, ci și să ia parte la atelierele de construcție dedicate, care se vor desfășura zilnic între orele 16 - 20.

„Reamintim cu respect publicului vizitator că exponatele nu trebuie atinse, piesele LEGO(R) System puse la dispoziție pentru joacă se adresează celor cu vârsta mai mare de 5 ani și nu pot fi luate acasă, iar supravegherea copiilor este în sarcina părinților sau a altor persoane majore care îi însoțesc”, au mai transmis organizatorii.

Intrarea la eveniment este liberă pentru toată lumea.

Vino, așadar, să descoperi universul LEGO la ERA Park Oradea și să construim împreună momente de neuitat!

(advertorial)