BIHOREANUL şi Teatrul Regina Maria lansează un nou concurs cu invitaţii la spectacolele acestei stagiuni. De data aceasta, sunt puse în joc două invitaţii duble la "Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas", care se va juca marţi, 12 mai, la ora 19, în Sala Mare.

Regizat de Bobi Pricop, spectacolul "Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas" este montat după piesa cu acelaşi nume a dramaturgului englez Dennis Kelly, care urmăreşte întreaga viaţă a personajului principal - interpretat de Richard Balint - de când e tânăr până la sfârşitul vieţii, arătându-i transformarea dintr-un om "nepătat" într-unul fără principii. 

Pentru a câştiga una dintre cele două invitaţii duble puse în concurs, trebuie să daţi "like" şi "share" public imaginii de concurs postate pe pagina de Facebook a BIHOREANULUI, până luni, la ora 17. Câştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi, pe Facebook.

UPDATE:

Câştigătoarele celor două invitaţii duble sunt Diana Tirb şi Nicoleta Florina Bosca. Pentru a intra în posesia premiului, acestea trebuie să se prezinte cu cartea de identitate la agenţia teatrului, marţi, între orele 10 şi 19.