Noul ID.4: Puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

ID.4, cel de-al doilea model 100% electric marca Volkswagen, este acum în showroom-ul D&C Oradea şi te aşteaptă să îl cunoşti!

Ca dimensiuni, ID.4 este se încadrează între modelele T-ROC şi Tiguan. SUV-ul electric are autonomie maximă de 520 KM WLTP, putere de până la 204 CP şi capacitatea energetică netă de 77kWh (în varianta de echipare Pro).

Avantajul major al autovehiculelor electrice este faptul că încărcarea este posibilă aproape oriunde:

- Acasă - cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID.

- Cu un charger (achiziţionat în pachetul opţional) cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW.

- încărcare DC (current continuu): la staţia MOON din parcarea D&C Oradea, unde bateria ajunge la 80% încărcare în doar 30 min, sau la numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării şi de pe autostrăzi

Fiind un SUV urban cu un concept uluitor în materie de design şi având cercul de bracaj al unei maşini mici, Noul ID.4 demonstrează cât de atrăgătoare poate să fie mobilitatea electrică.

Cu jante din aliaj uşor de 18 inchi - sau opţional de 19 până la 21 inchi -, bare de plafon pentru bagaje suplimentare, mânere încorporate ale uşilor pentru o aerodinamică îmbunătăţită, stopuri opţionale LED 3D cu semnalizatoare dinamice şi un alt element foarte special: o linie luminoasă opţională, care se întinde în faţă şi în spate până la logoul reproiectat Volkswagen, noul model VW atrage toate privirile.

ID.4 Pro Performance are un preţ de început de 37.035 euro (preţ fără TVA).

Pentru detalii online accesează oferte.volkswagen.ro/id4 sau trimite-ne un mail la pkw@dcvw.ro, iar noi te vom contacta. Îţi stăm la dispoziţie şi telefonic la 0259 47 88 47.

Te aşteptăm la showroom-ul de pe Calea Clujului 287 pentru a cunoaşte modelul electric ID.4 şi numai!

(advertorial)

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare